CONTACTAR

Nom:
Telèfon:
Email:
Nº de persones:
Comentaris:
Accepto la política de privadesa
En virtut del que estableix la Llei Orgànica 3/2018, LOPD-GDD i el Reglament Europeu 2016/679, RGPD de Protecció de Dades de caràcter personal us informem que les vostres dades passaran a formar part d'un fitxer titularitat de Noemí Martínez Carballal. La informació registrada s'utilitzarà per informar-vos per qualsevol mitjà electrònic de les nostres novetats i/o informació de l'entitat. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les vostres dades i els de limitació i oposició del tractament a Montvi de Dalt s/n, 08180, Moià, Barcelona o enviant un correu electrònic a noepica@hotmail.com. En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic i Internet, us informem que podeu revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic enviant un correu electrònic amb la vostra sol·licitud a: noepica@hotmail.com.
Enviar

Dades de contacte

Persona de contacte: Noemí
Mòvil: 615 11 44 79
Casa: 93 830 03 22
Mail: noepica@hotmail.com

Com arribar-hi

El transport públic que arriba a Moià és l'autocar. La companyia és la Sagalés. Aquesta línia està parcialment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Si es vol un autocar adaptat es recomana trucar 48 hores abans a la companyia per asegurar-lo.

En arribar a Moià es pot demanar un taxi adaptat per a pujar fins a Entre Roures (trucar a la casa per a més informació).

Nº REGITRE: HUTCC-000154
DISSENY WEB NET ENGINEER | AVÍS LEGAL
Compatibilitat W3C